Wanneer de intieme delen geheel onthaard zijn geeft dit een fris en hygienisch gevoel.

Aangezien de intieme delen bijzonder gevoelig zijn en de huid snel geirriteerd raakt is scheren uit den boze. De nadelen, die ondervonden worden na het scheren van de intieme delen, zoals een geirriteerde huid met vaak al de dag na het scheren harde stoppels, de ingegroeide haren en de ontsierende rode bultjes zijn, wanneer men overgaat tot ontharen met Zena Hair Removal suikerpasta, verleden tijd.

Men dient wel rekening te houden met het feit, dat de huid van de intieme delen, die vaak is geschoren, wat tijd nodig heeft om zich te herstellen. Men zal merken, dat na iedere intieme ontharing met Zena Hair Removal Pasta, de conditie van de huid zienderogen verbeterd.

Vandaag voor het eerst! Ontspannen en leuke sfeer, maar nog belangrijker het viel 100% mee. Over 6 weekjes weer en in de tussentijd haarvrij genieten. - Debby

Scheren verhardt de structuur van de haren. Zij worden veel harder en stugger. Bodysugaring daarentegen heeft het tegenovergestelde effect. Na ontharen met suikerhars zijn de haren die terugkomen veel zachter en ook minder in aantal. Deze vermindering zet zich voort wanneer men de behandeling met suikerpasta op regelmatige basis herhaalt, met als uiteindelijk resultaat een steeds langere periode tussen de noodzakelijke behandelingen. Al naar gelang het huid- en haartype kan bodysugaren zelf als resultaat hebben, dat het haar helemaal niet meer terugkomt.

 

Onze Service