Ontharen | Body Sugaring | Suikerhars | Sugaren | Hars | Wax.

ONTHAREN MET BODY SUGAR, Deze methode, body sugaring, is 100% natuurlijk. Het is geschikt voor elk huidtype en desinfecterend. Op alle delen van het lichaam kan deze methode worden toegepast en voelt niet heet aan. Het haar wordt verwijderd bij de wortel wat een super glad resultaat geeft, terwijl het minder pijnlijk is dan harsen of met behulp van ontharingsstrips. Bij regelmatige behandeling komen er minder haren terug omdat de haren tijdens de behandeling niet breken. Kortom, Body sugaring is effectief, goed voor de huid en geeft een langdurig gladde huid. "Sukar" Sugaren is een alternatieve en natuurlijke manier van ontharen.

Body Sugaring is een zachte, velige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Body Sugaring is minder pijnlijk dan harsen. Suiker maakt de huid zachter en er treden geen beschadigingen en of allergische reacties aan de huid op. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. Door de speciale behandelingsmethode worden de haren in z'n geheel verwijderd.

Hierdoor behoren ingegroeide haren tot het verleden en voelt de huid glad en zijdezacht aan. Mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld. De Sugaren Pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen. Body Sugaring is te gebruiken voor oa. billen, benen, bikinilijn, buik, rug, borst, oksels, armen, gelaat. Na de behandeling kunnen er eventueel kleine rode vlekjes op de ontstaan, deze zullen echter weer snel verdwijnen. Veel mensen die altijd hebben geharst, hebben bijna of zelfs helemaal geen vlekjes. Ook wordt door deze mensen Body Sugaring als veel minder pijnlijk ervaren dan harsen.

Body sugaring behandeling